Agenda
BEREGEZELLIGE EVENEMENTJES
HET HELE JAAR DOOR

22
feb

POP/SOUL/ACOUSTIC BY ‘STEVEN & PROSPER’

woensdag | 21.30 | gratis

image1

Steven&Prosper komen lekkere pop&soul-tunes akoestisch brengen. Danstunes, zaktunes, schuifeltunes en absoluut heerlijke meezingers!

Prosper Ramaker, guitar
Steven Bourne, vocals

Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke

1
mrt

ROCKABILLY BY ‘BEECHCRAFT BONANZA’

woensdag | 21.30 | gratis

ukedude

Beechcraft Bonanza is het pseudoniem van s(w)inger-songwriter Guido Kreeuseler (1983). In een swingende set-up met tenor ukelele en stompbox zingt deze eenmansband zijn rockabilly songs in een stijl schatplichtig aan Buddy Holly, Johnny Cash, Arthur “Big Boy” Crudupp en Little Richard met af en toe uitstapjes naar Billy Bragg, Nirvana en Roy Orbison.

Naast mieters eigen werk speelt Beechcraft Bonanza ook een uitgebreid repertoire aan covers uit de fifties en sixties.
Guido begon in 2002 al als singer-songwriter, na het winnen van de VOMAR jonge schrijversprijs in de categorie songtekst met het rebelse “Ik Kots”. In 2008 was hij finalist bij “de Oogst van Overijssel” en in de volgende jaren timmerde hij stevig aan de weg met swingende live-optredens en blitse singles en EP’s.

Komen jullie gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke

15
mrt

ELECTRONIC/REGGAE BY ‘STEPPERS FOR MANKIND’

woensdag | 21.30 | gratis

steppers

Boudewijn, Joris en David zijn muzikanten en producers met meer dan tien jaar podiumervaring in vorige projecten Novio (house) en George (jazz/funk). In 2016 trekken ze zich terug in het bos, op zoek naar een muzikale blend tussen het dansbare van de electronica en de energie van een band. Na een half jaar componeren, solderen en schaven is een nieuw project geboren. Steppers for Mankind: een electronisch trio met live vocalen, gitaar en keys. De Steppers spelen dansbare dub met reggae grooves, zwoele arpeggio’s, dampende vocalen, funky gitaarsolo’s en rollende beats.

Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke