Agenda
BEREGEZELLIGE EVENEMENTJES
HET HELE JAAR DOOR

20
jan

Das Sound Kollektiv ‘the DSK Tour’

zondag | 15.30 - 17.30 | gratis

Das Sound Kollektiv is een prettig gestoord en energiek viertal. Dit Zwolse collectief speelt uitgesproken, geïmproviseerde muziek die uit een mix bestaat van hedendaagse lichte muziek als R&B, HipHop, Soul en Jazz. Geïnspireerd door muzikanten als Christian Scott, Robert Glasper en Thundercat zijn deze jonge honden op weg om hun eigen muziek aan heel Nederland kenbaar te maken.

In maart 2018 lanceerde Das Sound Kollektiv hun eerste EP: BORK. Met deze plaat hebben ze ruim twee maanden door heel Nederland getourd en zijn ze te beluisteren geweest op onder andere Radio Sublime FM en NPO Radio Soul & Jazz.

In 2019 releasen zij drie singles onder de noemer: ‘DSK’. Waaraan de ‘DSK tour’ gekoppeld is.

En wij zijn een van de eerste die dit mogen beluisteren!

Liefs,
Hanneke

27
jan

Contemporary jazz met Eargonauts

zondag | 15.30 - 17.30 uur | gratis

Eargonauts is een jong en energiek jazz kwartet uit Rotterdam

Een jonge groep mensen die samenkwamen met het idee om jazz te spelen en grenzen te verleggen.
Alle composities die Eargonauts speelt zijn origineel en worden gecomponeerd door de bandleden. Er wordt geëxperimenteerd met verschillende muziekgenres van Drum & Bass, Electronica tot Folk.

Afgelopen zomer stond de band op Crossover Festival en Kamfest Festival en nu op zondagmiddag 27 januari bij Hannekes Boom!

Liefs,
Hanneke

3
feb

Pop/Rock met Last Decade

zondag | 15.30 - 17.30 uur | gratis

Last Decade, een jonge, frisse band, bestaande uit zangeres Eline Smits, slaggitarist / trompettist Ruben van der Kleij, gitarist / toetsenist Stijn de Koning, bassist / backing vocals

Last Decade speelt pop/rock muziek met een vleugje funk her en der. Het zijn energieke enthousiaste muzikanten met ieder een andere muzikale achtergrond. De band speelt zowel eigen repertoire als covers.

Even ouderwets genieten met de bekende hits,

Liefs,
Hanneke

10
feb

Singer-songwriter Dion Cooper

zondag | 15.30 - 17.30 uur | gratis

Dion is een singer-songwriter uit Amsterdam. Hij pakte voor het eerst een gitaar op op zijn 15e. Precies 10 jaar later is hij full-time muzikant en werkt hij aan het uitbrengen van zijn eerste singles als solo artiest.

“Als mensen mij vragen mijn muziek te beschrijven vertel ik ze altijd dat het klinkt alsof John Mayer & Justin Timberlake een zoon geadopteerd hebben die net iets te lang met Shawn Mendes gehangen heeft…”

Verwacht voor het optreden in mijn boompje akoustische lounge muziek in de stijl van John Mayer, Jack Johnson, Jason Mraz.

Kortom, good vibes, good vibes!

Liefs,

Hanneke

17
feb

Moderne Jazz door Himarck Quartet

zondag | 15.30 -17.30 uur | gratis

Himarck is een modern jazzkwartet uit Amsterdam. In 2017 opgericht door Victor Tsilimparis (1995, Athene, Griekenland) en Ante Medic (1995, Amsterdam, Nederland).
De muziek van Himarck bevat elementen van verschillende genres met als missie het schrijven van originele en inspirerende muziek. Bijzonder aan hun sound is het samenspel tussen de elektrische gitaar en de piano, een niet zo vaak voorkomende combinatie in de Jazz muziek.

Bij ZenneZ Records bracht de groep dit jaar hun eerste jaar EP uit.

‘Welluidende gitaarjazz’ (Jazzenzo)

Wij hebben er zin in. Tot dan!

Liefs,
Hanneke

 

24
feb

Alternative Rock met Tobacco Flavoured Kisses

zondag | 15.30 - 17.30 uur | gratis

Tobacco Flavoured Kisses is een alternatieve rock groep uit Amsterdam. TFK speelt een repertoire met eigen songs gebaseerd op een gevarieerde mix van muziekstijlen, onder andere; pop, garage rock, psychedelic rock, brit-pop, punk en indie. Artiesten die voor TFK een grote inspiratiebron zijn, zijn; The Beatles, The Arctic Monkeys, The Doors en Iggy Pop.

“Raw, catchy poprock played through a retro filter”.

Liefs,
Hanneke

3
mrt

Popsongs met een vleugje rock door ‘Fineyard’

zondag | 15.30 - 17.30 | gratis

Ontstaan in 2009 vanuit producersduo Erik Buis, gitaar en leadzangeres Simone de Wolf is Fineyard in 2017 uitgegroeid tot een overvloedige, fijne muziektuin met Alex Vermeulen op toetsen, William Calis, bas en Rob Houtkamp op drums.
Fineyard speelt popsongs met een vleugje rock, maar toch vooral een eigen sound. Originals aangevuld met originele covers. Een optreden van Fineyard staat voor een muzikale cruise met uitstapjes naar inspiratiebronnen, zoals Sheryl Crow, Prince en Bowie. De muziek van Fineyard gaat over vrijheid en verbinding, over de schoonheid van het moment. Ademt een sfeer uit van verlangen naar liefde en zoeken naar eenvoud.

Een zondagmiddag met muziek die een sfeer uitademt van verlangen naar liefde en een zoektocht naar eenvoud.
Tot dan!

Liefs,
Hanneke

10
mrt

Neo Soul Reggea met Bridges

zondag | 15.30 - 17.30 uur | gratis

 

BRIDGES is een driekoppige jazz/soul/reggae/fusion band die zo fijn grooved dat je al snel zonder het te merken mee beweegt op de muziek. De band is beïnvloed door hedendaagse neo-soul en reggea en vult dit aan met sprankelende melodieën en een frisse kijk op ‘smooth’.

Kom langs en waan je in een zwoele zomeravond met de muziek van Bridges!

Liefs,

Hanneke

 

 

 

 

17
mrt

Singersongwriters Sterre Weldring & Renée Spijker

zondag | 15.30 - 17.30 uur | gratis

Sterre Weldring en Renée Spijker, twee 21-jarige singer-songwriters uit Alkmaar.
Sterre maakt folk/pop muziek, beïnvloedt door o.a. Tom Odell en Rhodes, speelde o.a. in Paradiso en Sofar Londen.
Renéé schrijft en componeert haar eigen muziek, geïnspireerd door artiesten als John Mayer en Fink.
Kom en laat je betoveren door het melancholische stemgeluid van Sterre en Renée!

Liefs,
Hanneke

31
mrt

Jazz & Funk by “Pickles & Peaches”

zondag | 15.30 - 17.30 | gratis

Pickles & Peaches is een 5-koppige, frisse en fruitige jazz en funkband!
Hun roots liggen in Delft, waar zij elkaar tijdens hun studententijd hebben leren kennen. Daar hebben ze al jaren in vergelijkbare bands gespeeld, soms samen en soms apart.
Ze spelen bekende jazz standards, ouderwetse dixieland swing maar ook groovy funk.
De huidige bezetting is sinds vorige zomer bij elkaar, en begon toen gelijk goed met een intiem optreden op een boot langs de Amstel!
Trek dus je funkshirt uit de kast en kom langs!
Liefs,
Hanneke