Agenda
BEREGEZELLIGE EVENEMENTJES
HET HELE JAAR DOOR

20
jan

Das Sound Kollektiv ‘the DSK Tour’

zondag | 15.30 - 17.30 | gratis

Das Sound Kollektiv is een prettig gestoord en energiek viertal. Dit Zwolse collectief speelt uitgesproken, geïmproviseerde muziek die uit een mix bestaat van hedendaagse lichte muziek als R&B, HipHop, Soul en Jazz. Geïnspireerd door muzikanten als Christian Scott, Robert Glasper en Thundercat zijn deze jonge honden op weg om hun eigen muziek aan heel Nederland kenbaar te maken.

In maart 2018 lanceerde Das Sound Kollektiv hun eerste EP: BORK. Met deze plaat hebben ze ruim twee maanden door heel Nederland getourd en zijn ze te beluisteren geweest op onder andere Radio Sublime FM en NPO Radio Soul & Jazz.

In 2019 releasen zij drie singles onder de noemer: ‘DSK’. Waaraan de ‘DSK tour’ gekoppeld is.

En wij zijn een van de eerste die dit mogen beluisteren!

Liefs,
Hanneke

27
jan

Contemporary jazz met Eargonauts

zondag | 15.30 - 17.30 uur | gratis

Eargonauts is een jong en energiek jazz kwartet uit Rotterdam

Een jonge groep mensen die samenkwamen met het idee om jazz te spelen en grenzen te verleggen.
Alle composities die Eargonauts speelt zijn origineel en worden gecomponeerd door de bandleden. Er wordt geëxperimenteerd met verschillende muziekgenres van Drum & Bass, Electronica tot Folk.

Afgelopen zomer stond de band op Crossover Festival en Kamfest Festival en nu op zondagmiddag 27 januari bij Hannekes Boom!

Liefs,
Hanneke

3
feb

popsongs met een vleugje rock door ‘fineyard’

zondag | 15.30 - 17.30 | gratis

Ontstaan in 2009 vanuit producersduo Erik Buis, gitaar en leadzangeres Simone de Wolf is Fineyard in 2017 uitgegroeid tot een overvloedige, fijne muziektuin met Alex Vermeulen op toetsen, William Calis, bas en Rob Houtkamp op drums.
Fineyard speelt popsongs met een vleugje rock, maar toch vooral een eigen sound. Originals aangevuld met originele covers. Een optreden van Fineyard staat voor een muzikale cruise met uitstapjes naar inspiratiebronnen, zoals Sheryl Crow, Prince en Bowie. De muziek van Fineyard gaat over vrijheid en verbinding, over de schoonheid van het moment. Ademt een sfeer uit van verlangen naar liefde en zoeken naar eenvoud.

Een zondagmiddag met muziek die een sfeer uitademt van verlangen naar liefde en een zoektocht naar eenvoud.
Tot dan!

Liefs,
Hanneke

3
feb

Pop/Rock met Last Decade

zondag | 15.30 - 17.30 uur | gratis

Last Decade, een jonge, frisse band, bestaande uit zangeres Eline Smits, slaggitarist / trompettist Ruben van der Kleij, gitarist / toetsenist Stijn de Koning, bassist / backing vocals

Last Decade speelt pop/rock muziek met een vleugje funk her en der. Het zijn energieke enthousiaste muzikanten met ieder een andere muzikale achtergrond. De band speelt zowel eigen repertoire als covers.

Even ouderwets genieten met de bekende hits,

Liefs,
Hanneke

10
feb

Singer-songwriter Dion Cooper

zondag | 15.30 - 17.30 uur | gratis

Dion is een singer-songwriter uit Amsterdam. Hij pakte voor het eerst een gitaar op op zijn 15e. Precies 10 jaar later is hij full-time muzikant en werkt hij aan het uitbrengen van zijn eerste singles als solo artiest.

“Als mensen mij vragen mijn muziek te beschrijven vertel ik ze altijd dat het klinkt alsof John Mayer & Justin Timberlake een zoon geadopteerd hebben die net iets te lang met Shawn Mendes gehangen heeft…”

Verwacht voor het optreden in mijn boompje akoustische lounge muziek in de stijl van John Mayer, Jack Johnson, Jason Mraz.

Kortom, good vibes, good vibes!

Liefs,

Hanneke

24
feb

Alternative Rock met Tobacco Flavoured Kisses

zondag | 15.30 - 17.30 uur | gratis

Tobacco Flavoured Kisses is een alternatieve rock groep uit Amsterdam. TFK speelt een repertoire met eigen songs gebaseerd op een gevarieerde mix van muziekstijlen, onder andere; pop, garage rock, psychedelic rock, brit-pop, punk en indie. Artiesten die voor TFK een grote inspiratiebron zijn, zijn; The Beatles, The Arctic Monkeys, The Doors en Iggy Pop.

“Raw, catchy poprock played through a retro filter”.

Liefs,
Hanneke

7
apr

Tim Brooks

zondag | 15.30 - 17.30 uur | gratis

Tim Brooks is een singer-songwriter, maar zoveel meer dan alleen een man met een akoestische gitaar.

Met invloed van zijn favoriete singer-songwriters (Frank Turner, Brian Fallon, Bruce Springsteen), en rockmuziek die hij kent van zijn jeugd, combineert Tim Brooks woordspelingen met een stem die zorgt voor een eigen sound.

Na vele optredens gegeven te hebben rondom Londen, Leeds, Bristol en Norwich is het nu tijd voor ons, Hannekes Boom!

Kom gezellig langs!

Liefs,
Hanneke

28
apr

Pop-band from Leeds, “Heir”

zondag | 15.30 - 17.30 uur | gratis

Heir is een pop-band bestaande uit 5 bandleden uit Leeds.
Ze combineren een frisse, rijke sound met krachtige harmonieën en aanstekelijke ritmes. De band speelde meerdere keren als voorprogramma, was te zien op BBC en te horen op nationale radio.

De zomer van 2016 stond in het teken van hun eerste UK/Europa tour als headline. In maart 2017 haalde hun single ‘I’ll pick you up’ nummer 10 in de Global Viral 50 lijst op spotify.

Oftewel, een enorm succesverhaal. Dit wil je niet missen!

Liefs,
Hanneke