Agenda
BEREGEZELLIGE EVENEMENTJES
HET HELE JAAR DOOR

19
Jun

POP/ROCK by ‘Jonny Smokes’

Sunday | 15:30 | gratis

johnny

Jonny Smokes geeft een compleet nieuwe twist aan het concept “one man band”. On the spot geeft hij een eigen swung aan bestaande liedjes, hij bespeelt meerdere instrumenten.

Rock, Pop, upbeat party pop en Hip Hop zijn de genres waarbinnen Johhny zijn creativiteit laat losgaan.

Kortom het beloofd een veelzijdig optreden te worden.

Komen jullie ook?

Liefs, Hanneke

26
Jun

60’s&70’s ROCK ‘Nasty Noises’

Sunday | 15:30 | gratis

nastynoises

Sixty’s, seventies, beetje R&R, Beatles, Stones, JJCale, Van the Man, die kant op. Een klassiek rockbandje: drie gitaren, drums en zang.

Ik zeg gezellig langskomen en swingen!

Liefs,

Hanneke

3
Jul

JAZZ/SOULFUL HOUSE LIVE BY ‘MAISON TONALE’

Sunday | 15:30 | gratis

3juli

Maison Tonale is een unieke, Amsterdamse band, met negen ervaren muzikanten. Ze spelen jazzy, soulful housemuziek, met ook veel invloed vanuit de funk, latin en lounge. Dus: soulfulle zang, jazzy harmonieën en solo’s, swingende ritmes en strakke beats! Zowel up- als downtempo. Zo brengen ze een hele lekkere, levendige en toch relaxte sfeer, à la Ibiza of de Franse Rivièra. Een sfeer waarin je net zo lekker kan loungen met een drankje, als je swingend kan laten gaan. Dit concept oogstte al eens succes als voorprogramma van Gare du Nord.

Liefs, Hanneke

10
Jul

POP by ‘Tim Dawn’

Sunday | 15.30 | gratis

Dure pakken en snelle auto’s lonkten toen Tim Dawn met verschillende prijzen afstudeerde in de rechtsgeleerdheid (Utrecht & Cambridge). In plaats daarvan brak hij zijn PhD af, leerde liedjes schrijven van de toen nog onbekende Causes-frontman Rupert Blackman en keek nooit meer achterom.

Tim Dawn zette zich op de kaart met debuut-single ”She” en speelde met zijn aanstekelijke performance en killer band een sterke live-reputatie bij elkaar op podia als Sugarfactory, EKKO en Supermarkt en festivals als Parkpop, Horizontoer en THISSFest, waar hij de Song of the Year award won. Zijn kersverse EP “Up” staat vol (radio)gevoelige popsongs à la James Bay, klaar om te worden omarmd door het grote publiek.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

17
Jul

POP/ROCK BY ‘STILLMODE’

Sunday | 15:30 | gratis

stillmode

Stillmode timmert flink aan de weg de mannen uit Gorinchem zijn bewapend met flink wat jaren ervaring, bakken vol lekkere muziek en labelcontract bij Redline Music. Ze stonden onder meer al in de Melkweg, 013 en op Sziget festival, waren het voorprogramma van Triggerfinger, sleepten bij radio 538 het Demo Duel in de wacht en ook nog eens de titel “Knock Yourself Out-plaat” bij 3FM.

Komen jullie gezellig langs?

Liefs, Hanneke

24
Jul

FOLK by ‘Max Poolman’

Sunday | 15.30 | gratis

Max Poolman is een “geboren en getogen” Amsterdamse folk singer-songwriter. Hij is sinds een jaar tijd serieus bezig om zijn muziek te promoten en zoveel mogelijk op te treden.

Het doel is om zijn muziek aan zoveel mogelijk mensen te laten horen, een album te maken, zoveel mogelijk nieuw materiaal te schrijven en te gaan touren.

Performen is voor hem een belangrijk element waardoor de muziek live het best tot zijn recht komt.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

31
Jul

ROCK/FOLK ‘BLIND ROOFERS’

Sunday | 15:30 | gratis

blindroofers

The Blind Roofers mixen invloeden uit americana, rock en folk uit de sixties en seventies. De unieke, pakkende stem van de frontman samen met de energieke en enthousiaste performances, zorgen ervoor dat jij je in no time waant in een Juke Joint aan de Mississippi Delta, waar James Taylor danst met de heren van CCR.

Niet voor niets werd deze band gekroond tot de winnaar van de Groningse Talent Award 2014. Na het spelen op festivals als Noorderzon, Eurosonic, Winterwelvaart, Festival Hongerige Wolf en Oerol, is de band klaar voor de volgende stap. Met de debuut-EP Lost in Wander op zak, richde band zich op zijn onstuitbare opmars naar de onbegrensde top.

14
Aug

ROCK&ROLL BY “ROCK ‘N RONNIE”

Sunday | 15:30 | gratis

bg

Rock ‘n’ Ronnie is een rock roll duo bestaande uit Marc ‘Rock'”: la Chapelle (toetsen/zang) en Ronald “Ronnie” Welgemoed (zang/gitaar). Twee oude (muzikale) rotten die in het verleden reeds veel met elkaar hebben gespeeld. Nu hebben ze elkaar gevonden in hun liefde voor de oude vijftiger jaren rock & roll. Ze verkennen de grenzen van deze muziek en spelen naast rock & roll ook rockabilly,rockin; blues en hillbilly boogie.

Songs van Elvis Presley, Little Richard, Jerry Lee Lewis, Carl
Perkins en Chuck Berry, maar ook van Buck Owens, Hank Williams, Muddy Waters en af en toe een eigen nummer passeren de revue bij hun uiterst swingende optredens.

Komen jullie ook,

Liefs Hanneke

 

21
Aug

ACCOUSTIC BY ‘JOOST ARIENS’

Sunday | 15:30 | gratis

joost

“De kans dat er nog iemand rondloopt met de naam Joost Ariëns? Die is aanwezig. Maar dat er nog een Joost Ariëns bestaat met een volle, donkere baard is al onwaarschijnlijker. Er is maar één Joost Ariëns die in 1989 werd geboren in Berghem. Er is maar één Joost Ariëns die zinnen bedenkt als “naakt in je blootje” en daar een ontzettend goed lied van kan maken. Hij denkt er het zijne van, maar houdt vervolgens wijselijk zijn mond. Joost Ariëns is stoïcijns, maar niet onverschillig. Een dagdromer die niet wil zweven maar wil landen. Scherp, maar ongevaarlijk.
Er is maar één Joost Ariëns; de jongen met de donkere baard.”

 

28
Aug

ACCOUSTIC JAZZPOP BY “GILDOR”

Sunday | 15:30 | gratis

1 (3)

Gildor van Beers is een singer songwriter uit Utrecht. Hij begon een ruime 12 jaar geleden als drummer, maar profileerde zich later meer als gitarist. Uiteindelijk heeft een lange periode van in het buitenland vertoeven en reizen de inspirationele basis gelegd voor een focus op songwriting. Gildor’s akoestische werk kenmerkt zich door de invloeden van bossa-nova, jazz en blues, die resulteren in laidback, dromerige liedjes á la Jack Johnson en John Mayer. Sinds kort heelft de singer-songwriter ook een band om zich heen en begin dit jaar is zijn eerste EP ‘Offshore’ uitgekomen

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke