Agenda
BEREGEZELLIGE EVENEMENTJES
HET HELE JAAR DOOR

30
Oct

SOUL/FUNK/POP/R&B BY ‘URBAN SOUL BAND’

Sunday | 15.30 | gratis

Urban Soul Band live at Meer Jazz Festival (1)

Urban Soul Band is een nieuwe, frisse, eigentijdse band die een fijne mix van covers en eigen werk brengt op het snijvlak van (new) soul, funk, pop en r&b. Deze 6-mans formatie heeft een passie voor “de groove”, voor tracks die iets met je doen en speelde o.a. bij het Meer Jazz Festival, De Paap, van der Werff en Café Miles. Als schot voor de boeg kun je het repertoire plaatsen in de hoek van Justin Timberlake, Jill Scott, Selah Sue, Beyoncé en Prince. Kortom: muziek die de ziel raakt, je laat bewegen en je met een glimlach op je gezicht naar huis doet gaan.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

 

2
Nov

ACOUSTIC BY ‘LAKE MICHIGAN’

Wednesday | 21.30 | gratis

_dsc4512

Lake Michigan is een akoestisch duo bestaande uit twee jonge singer-songwriters: Daphne van de Bor en Koen Álvarez Wintels.
Lake Michigan is een van de vijf “Great Lakes” van Noord Amerika en de naam is een knipoog naar de Amerikaanse invloed op hun muziek: een eigen mix van country, americana, folk en pop. 

Ze spelen zelfgeschreven nummers en voelen zich geïnspireerd door artiesten als John Mayer, The Common Linnets en Zac Brown Band. Verwacht een intieme sfeer en oprechte liedjes.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

6
Nov

POP/ROCK/DANCE BY ‘NUGHTER’

Sunday | 15.30 | gratis

mvr-20140124-0007

Nughter is een swingende, rockende en verfrissende allround coverband met ruim 10 jaar ervaring op diverse feesten en vele podia van klein tot groot! Festivals, studentenfeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten werden iedere keer een onvergetelijke avond na een optreden van Nughter. De enthousiaste groep twintigers spelen met veel passie en plezier het uitgebreide veelzijdige repertoire met onder meer hits uit de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s. Kortom, tijd om het publiek uit hun dak te laten gaan!

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

 

13
Nov

POP/INDIE BY ‘THE MAYERS’

Sunday | 15.30 | gratis

13029533_501622233368648_867053936967058267_o

Thriving up-and-coming Synth Pop/Indie group. Taking the UK by storm and now embarking on their first European tour, with their eclectic urban sound. Consisting of 5 members: Sherman, Myles, Aaron, Lewis and Pete.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

16
Nov

FUNK/ROCK BY ‘LUCKY SHOT’

Wednesday | 21.30 | gratis

lucky-shot-1

This creed is lived to the fullest by the electrifying funk-rock formation Lucky Shot. The Amsterdam based trio was formed back in January 2015, consisting of founding member and lead guitarist/singer Lukas Blom, drummer Maarten Dinkelberg and bass player Patrick Kabalt. All three coming from a widely varied and rigorous background in music, the three members have found each other’s perfect match. Their message is simple: in an era that is growing ever more digital, Lucky Shot is pursuing a raw, playful and, above all, analog sound that begs listeners to dance and feel. With their first EP out and a string of gigs under their belt in both The Netherlands and abroad, this Amsterdam promise is ready to take its destiny by the balls.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

20
Nov

POP/SOUL BY ‘HERS’

Sunday | 15.30 | gratis

persfoto HERS

HERS is persoonlijk, dynamisch en komt recht uit het hart. Op het eerste oog herkenbare pop, maar hun eigen werk is divers en onderscheidt zich door hun unieke, soulvolle en soms elektronische sound. Hoe deze vierkoppige band dat doet, mag je zelf komen ontdekken!

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

 

27
Nov

REGGAE/FUNK/LATIN/HIP-HOP BY WRLDBEAT

Sunday | 15.30 | gratis

img_8982

“Welkom in de wereld van WRLDBEAT…

…Reggae wordt gemixt en gekruid met funk, latin en hip-hop in de smeltkroes van deze multiculturele muzikale samenzwering. Met muzikanten uit Suriname, Engeland, België en Nederland, vermengt deze groep routiniers en talenten Caribische ritmes met Amerikaanse funk, rap en Europese pop. De ritmesectie begon 25 jaar geleden in de Nederlandse reggae-formatie ‘What fun!’ en ervoer een korte periode van nationale bekendheid toen hun single ‘the right side won’ naar de top van de hitlijsten schoot. Nog steeds niet uitgekeken op de muziek-scene besloten ze enkele jaren geleden hun krachten te bundelen met toetsenist Allan, een survivor uit de Bristol music-scene en struikelden min of meer per toeval over de twee zangeressen wier stemmen zo mooi combineerden dat het leek alsof ze voorbestemd waren samen te zingen. Funk-veteraan Mick op tenorsax is het luidste lid van de crew en ook de onvoorspelbare lyrical rap captian Mr. Jahson heeft zich bij de band aangesloten.

…..WRLDBEAT is klaar voor de wereld!”

Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke

4
Dec

POP/HIPHOP/PUNK BY ‘MALIBU’

Sunday | 15.30 | gratis

malibufoto

Malibu is een band die doet denken aan vergeelde vakantiefoto’s uit de jaren 60. Aan clips op TMF van rappers in een zwembad. Aan een Lamborghini die staat te verroesten in Tilburg Noord. Nederlandstalige teksten over mensen met goede bedoelingen, professoren, slackers, wolven, hippies en zielepieten. Malibu mixt bravoure met een laathetlekkerlos­mentaliteit. Hang die hangmat op, sla je kokosnoot stuk en geef je over. De zon schijnt, ook in de winter.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

7
Dec

60’s & 70’s BY ‘UNCLE SUE’

Wednesday | 21.30 | gratis

unclesue

UNCLE SUE. De Haarlemse Funk & Soulsation!

Uncle Sue is een zevenkoppige Haarlemse Funk en Soul Band met eigen verhaal en swingende blaassectie.
Eigenwijs repertoire, uit eigen studio en net even wat minder voor de hand liggende juweeltjes van onze muzikale helden. Een sound die teruggrijpt naar de 60’s en 70’s. Daar voelt Uncle Sue zich thuis. Strak in het pak met classy energieke zangeres. Denk aan Sharon Jones & the Dap Kings, Bamboos, Slim Moore, James Brown, Amy Winehouse, Otis Redding e.a…

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

11
Dec

SYNTHS/VOCALS/BEATS BY ‘HYPERGOODS’

Sunday | 15.30 | gratis

dsc_0585

Hypergoods is een nieuwe eclectische blend van sferische synths, verrassende vocals en elektronische beats. Drie totaal verschillende young individuals die samensmelten op het podium. De LIVE performance van Hypergoods neemt je mee op tour door een unknown ‘Land of Nowhere’. Land of Nowhere is de naam van hun debuut EP die in mei 2016 is gereleased in Melkweg, Amsterdam. De EP werd kort daarna opgepikt door Radio 1. De band werkt nu aan naamsbekendheid in Nederland en twee nieuwe singles die begin 2017 zullen uitkomen.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke