Agenda
BEREGEZELLIGE EVENEMENTJES
HET HELE JAAR DOOR

16
apr

COUNTRY/FOLK/BLUES BY ‘JONKERS & MERLOT’

zondag | 15.30 | gratis

image

Annelies Jonkers en Marie Merlot zijn twee buurmeisjes uit Amsterdam Oost. Ze schrijven hun tweestemmige harmonische ontboezemingen zowel in het Nederlands, Engels als Frans en begeleiden zichzelf op gitaar, piano en viool. Ze switchen gemakkelijk van country/folk, met een scheutje blues, naar poppy ballads. Onlangs hebben ze hun eerste gezamenlijke nummers zelf opgenomen, op de EP Amsterdam. Nu reizen Jonkers & Merlot stad en land af om dit feest met eenieder te delen.

Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke

19
apr

ACOUSTIC/ELECTRIC BY ‘SWARTT & WITT BAND’

woensdag | 21.30 | gratis

IMG_3551

When two contrasting colors perfectly met in a dream of reality, Swartt & Witt Band was formed, an alternative acoustic / electric duo band from Pretoria, South Africa.
 
Swartt & Witt composes songs in dreams of color, love, emotion with hope, and live in the dream of reality.
 
With Chris Duvenage (Vox/Guitar) and Marcus Riekert (Vox / Guitar / Harmonica) Swartt & Witt is the perfect contrast.
 
Komen jullie ook gezellig luisteren?
 
Liefs, Hanneke

23
apr

40’s/50’s BY ‘JANSEN & DE VRIES’

zondag | 15.30 | gratis

40

Jansen & de Vries, two messed up white boys from the east- and
southside. They decided to get together after some foolin’ around in other bands and knock out that good ‘ole hipshaking music from the 1940’s and 50’s.

Come on down y’all and have a taste of that nice’n’sweet stuff while
it’s still hot. Don’t worry if you’re left wanting for more, there’s still plenty where that came from!

Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke

14
mei

SALSA/MERENGUE/LATIN BY ‘LAS CHICAS DEL BARRIO’

zondag | 15.30 | gratis

IMG_0146

Op 14 mei is het Moederdag! Daarom vieren wij, samen met LAS CHICAS DEL BARRIO, het leven en nodigen alle vrouwen uit om hun partner(s) mee te nemen voor een hapje, drankje of dansje op deze swingende zomerse muziekmiddag bij Hannekes Boom met LAS CHICAS DEL BARRIO!

Las Chicas del Barrio spelen met enige regelmaat in Hannekes Boom en maken er iedere keer weer een uiterst gezellige en vrolijke zondagmiddag van. Voor degenen die willen dansen klinken de ritmes op de salsa-beat, de toeschouwende luisteraar kan genieten van, en stiekem meezingen met de leuke, deels herkenbare liedjes.

Na hun verblijf in Havana zijn LAS CHICAS DEL BARRIO nog meer geïnspireerd door de Cubaanse ritmes, maar met een knipoog naar de niet salsa-lovers, valt er voor iedereen wat te halen. Want het repertoire van Las Chicas is weer ververst met opzwepende Latin én een paar fijne gouwe ouwe hits!

Mis het niet! Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke

21
mei

BLUES BY ‘PB & THE JAGS’

zondag | 15.30 | gratis

PB & THE JAGS PROMO universeel 4

PB & THE JAGS is een dynamische tempo bluesband uit Haarlem die zich laat inspireren door een scala aan invloeden uit de blues muziek. Met als basis de oernummers van Muddy Waters, Willie Dixon, Little Walter, Jimmi Reed en Big Bill Broonzy worden trips gemaakt naar de ritmische grenzen en open sound van de blues. Gevangen onder de noemer “Harlem Blues & More” staan de Jags voor sfeer en speelplezier. Naast dampende, electrische blues
wordt even vloeiend semi-acoustic gespeeld. Berucht zijn de acts met wasbord en ritmestok. En natuurlijk ontbreken de aanstekelijke, eigen nummers nooit op de setlijst van deze krasse bluesers met een rijk bluesverleden.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

4
jun

COUNTRY/BLUES BY ‘MUSTANG MEDICINE’

zondag | 15.30 | gratis

_DSC0562

Mustang Medicine brengt je in een stevige roes van country en blues. In de come down kan het ritme van een stevige galop soms zomaar overgaan in een draf van dromerige pop. Het is maar net waar deze band zin in heeft, een koppig paard kun je wel bedwelmen maar laat zich niet temmen. Liesbeth Hans schrijft de songs en brengt ze op het podium tot leven met gitarist Anne Kruiter en drummer Olaf Bakkes.

Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke

11
jun

FUNK/SOUL/R&B BY ‘THE HUMP’

zondag | 15.30 | gratis

hump

Alle muzikanten van The Hump hebben jarenlang ervaring opgedaan in de Phoenix Funk Foundation, waarmee zij in binnen- en buitenland speelden. The Hump bestaat uit een drummer, bassist, gitarist, toetsenist, een zanger en een zangeres. Funk, soul en r&b platen van D’Angelo, Prince en Jamiroquai zitten standaard in het repertoire. Met The Hump spelen ze alleen nog maar covers die écht grooven. Niet de muziek die je doet springen, wel de muziek die je doet swingen!

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

25
jun

INDIE/POP/FUNK BY ‘INBETWEEN COLOURS’

zondag | 15.30 | gratis

Anally Mendes 7

Inbetween Colours begint, na een aantal jaar hard werken en veel schrijven, nu toch écht los te komen. Met een debuut EP in de pocket (April 2016), opgenomen met Rob Klerkx – drummer van Moke – als producer, mikt de band op een volgende stap in hun carrière. Met frisse, dansbare nummers, catchy riffs, en een heel eigen stemgeluid komen deze indiepopfunkrockers, zoals zij hun muziek zelf zo mooi noemen, komen energiek en met zichtbaar veel plezier voor de dag. Ze hebben de kwaliteit en uitstraling om een zaal te kunnen verassen en aan het dansen- maar ook zeker aan het lachen te krijgen.

Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke

2
jul

SOUL/FUNK/POP BY ‘URBAN SOUL BAND’

zondag | 15.30 | gratis

Urban Soul Band promo 3

Urban Soul Band is een nieuwe, frisse, eigentijdse band die een fijne mix van covers en eigen werk brengt op het snijvlak van (new) soul, funk, pop en r&b. Deze formatie heeft een passie voor “de
groove”, voor tracks die iets met je doen en speelde o.a. bij het Meer Jazz Festival, De Paap, van der Werff en Café Miles. Als schot voor de boeg kun je het repertoire plaatsen in de hoek van Justin Timberlake, Jill Scott, Selah Sue, Beyoncé en Prince. Kortom: muziek die de ziel raakt, je laat bewegen en je met een glimlach op je gezicht naar huis doet gaan.

Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke