Agenda
BEREGEZELLIGE EVENEMENTJES
HET HELE JAAR DOOR

21
jan

SINGER-SONGWRITER BY ‘RENEE SPIJKER’

zondag | 15.30 | gratis

Renée Spijker is een Noord Hollandse singer-songwriter. Ze begeleid haar zelf op de gitaar en met haar loopstation geeft ze een hele eigen draai aan haar eigen geschreven nummers. Haar werk is vooral gebaseerd op waargebeurde verhalen en dagelijkse gebeurtenissen. Met haar muziek probeert Renée mensen samen te brengen door haar gevoel in de nummers zo helder en gevoelig mogelijk binnen te laten komen. In 2016 won Renée bij de Lakeside story’s contest de eerste plaats. Zij speelde onder andere bij Haarlem 105Fm, 3Fm, Woodlands Festival en deed mee met de Rob Acda Awards.

Wie komt er fijn genieten?

Liefs, Hanneke

28
jan

FUNK & SOUL BY ‘UNCLE SUE’

zondag | 15.30 | gratis

UNCLE SUE, Haarlemse Funk en Soul Band met eigen verhaal. Zevenkoppig. Swingend groots. Betoverend klein. Een sound die teruggrijpt naar de 60’s en 70’s. Daar voelt Uncle Sue zich thuis. Dit komt terug in de eigen retro uitstraling. Strak in het pak met classy energieke zangeres. Naaste eigen werk spelen ze werk van o.a. Sharon Jones & the Dap Kings, The Bamboos, James Brown, Amy Winehouse en Otis Redding.

Wie komt er gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke

4
feb

SOUL/COUNTRY BY ‘KIM SERA’

zondag | 15.30 | gratis

Een frisse (Friese) wind waait door muziekland met de komst van de openhartige zangeres uit Gorredijk. De getalenteerde dame staat met de poten in de klei en zet na de release van haar debuut
EP ‘Boots & Hearts’ de eerste schreden op het pad naar muzikaal succes. Kim’s muziek laat zich karakteriseren als een verfrissende mix van soul en country. Geen een enkele show is hetzelfde, door
Kim’s spontaniteit en impulsieve acties.

Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs,
Hanneke

11
feb

POP BY ‘POPFICTION’

zondag | 15.30 | gratis

Eind 2012 hebben Cornel Leijdekkers en Dick Schouten Pop Fiction, toen nog Stage Fright, opgericht. Het doel was een leuk, succesvolle en ambitieuze coverband te starten met bovenal uptempo happy pop rock covers. Dat is goed gelukt, inmiddels spelen ze al een aantal jaar menig zaal plat en blijven ze hard aan de weg timmeren.

Wie komt er gezellig luisteren?

Liefs Hanneke

18
feb

LATIN BY ‘LAS CHICAS DEL BARRIO’

zondag | 15.30 | gratis

Wegens succes terug bij Hannekes Boom: Las Chicas Del Barrio y los Chicos! Nog nagloeiend van een muzikale reis naar Cuba spelen zij met zichtbaar plezier opzwepende latin voor een zomerse sfeer op deze gezellige zondagmiddag. Het repertoire van Las Chicas varieert van salsa, son en bolerocha tot eigen arrangementen van bekende nummers als Come Together, No Woman No Cry of de hit Bailando. Uitbundige dansers of stille genieters, iedereen is welkom!

Wie komt er fijn langs?
Liefs, Hanneke

25
feb

FUNK, JAZZ/FUNK/FUSION BY ‘DAGROOVE’

zondag | 15.30 | gratis

DaGroove is een band die bewust kiest voor eigenzinnige Jazz-Funk nummers met een groove. “We willen ons zelf en het publiek graag uitdagen door onverwachte nummers met een eigen twist te spelen”.

Wie komt er ook gezellig langs?

Liefs Hanneke