Agenda
BEREGEZELLIGE EVENEMENTJES
HET HELE JAAR DOOR

28
Aug

ACCOUSTIC JAZZPOP BY “GILDOR”

Sunday | 15:30 | gratis

1 (3)

Gildor van Beers is een singer songwriter uit Utrecht. Hij begon een ruime 12 jaar geleden als drummer, maar profileerde zich later meer als gitarist. Uiteindelijk heeft een lange periode van in het buitenland vertoeven en reizen de inspirationele basis gelegd voor een focus op songwriting. Gildor’s akoestische werk kenmerkt zich door de invloeden van bossa-nova, jazz en blues, die resulteren in laidback, dromerige liedjes á la Jack Johnson en John Mayer. Sinds kort heelft de singer-songwriter ook een band om zich heen en begin dit jaar is zijn eerste EP ‘Offshore’ uitgekomen

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

 

4
Sep

POPPY/SURF BY ‘SURF AID KIT’

Sunday | 15.30 | gratis

surfaidkit

“Surf Aid-Kit is the new surfing sensation from Amsterdam! 5 muzikanten nemen je mee in een nieuwe golf van de grotendeels instrumentale surf muziek uit Californië. Beïnvloedt door Dick Dale, The Ventures, The Shadows en Oosterse invloeden, geven ze daar een eigen twist aan. Met in veergalm verdronken gitaren, dynamische drums, warme baslijnen en aanstekelijke zangmelodieën bezorgt Surf Aid-Kit een unieke sound die je terugbrengt naar de waving sixties!”

 

11
Sep

POP/FUNK/SKA BY ‘MONKEY SANDWICH’

Sunday | 15.30 | gratis

monkey sandwich

De band laten zich niet heel makkelijk in één stijl vangen. Met woorden als zomers, vrolijk, relaxed, dansbaar, reggae- en ska-achtig komen ze redelijk in de buurt!

Ze doen niet alleen maar eigen werk. Een paar gearrangeerde covers zitten sowieso wel in het repertoire, maar mensen zien meezingen en –dansen op hun eigen muziek is volgens Monkey Sandwich natuurlijk altijd het leukst.

25
Sep

POP/BLUES/ROCK BY ‘RIFF’

Sunday | 15.30 | gratis

Band- RIFF

“Riff houdt van vele muziekstijlen en -soorten, maar ons hart ligt bij pop-, blues- en rockmuziek. Ons repertoire bestaat uit nummers van The Doors, The Roots, Pink Floyd, Queens of the Stone Age, De Jeugd van Tegenwoordig, Triggerfinger tot aan Muse, Jet en Stevie Wonder. We zijn sinds 2010 in dezelfde bezetting en ons repertoire is nog steeds groeiende. Optredens in kroegen, muziekcafés, op kleine en grote podia en bedrijfs- en bruiloftsfeesten hebben ons gevormd tot wat we nu zijn: een swingende live-act met een gevarieerd en breed repertoire.

Denise Tania is onze frontvrouw, met haar warme volle stem geeft zij ons repertoire een eigen geluid. Tijmen Hommes op drums vormt samen met bassist Bo Merkus de stuwende en groovende ritmesectie. Gitaristen Peter Popke de Jong en Wietze Maandag zijn verantwoordelijk voor de lekkere riffs en meeslepende solo’s.”

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

2
Oct

CUBAANSE SON/BOLEROCHA/MERENGUE/SALSA BY ‘LAS CHICAS DEL BARRIO Y LOS CHICOS’

Sunday | 15:30 | gratis

LCDB en barrio principe3

Wegens succes terug bij Hannekes Boom: Las Chicas Del Barrio y los Chicos! Zij spelen  met zichtbaar plezier opzwepende latin voor een zomerse sfeer op deze gezellige zondagmiddag. Het repertoire van Las Chicas varieert van Cubaanse son, bolerocha, merengue en salsa tot eigen arrangementen van bekende nummers als Come Together, No Woman No Cry of de hit Bailando. Uitbundige dansers of stille genieters, iedereen is welkom!
Bezetting:
Lead zang – Amber Nijman
Zang en percussie – Marjo Verberne
Saxofoon – Arthur van Beurden
Piano – Anita de Roode
Bas – Maarten Landzaat
Conga’s – Irma Dulmers

http://www.laschicasdelbarrio.nl

30
Oct

SOUL/FUNK/POP/R&B BY ‘URBAN SOUL BAND’

Sunday | 15.30 | gratis

Urban Soul Band live at Meer Jazz Festival (1)

Urban Soul Band is een nieuwe, frisse, eigentijdse band die een fijne mix van covers en eigen werk brengt op het snijvlak van (new) soul, funk, pop en r&b. Deze 6-mans formatie heeft een passie voor “de groove”, voor tracks die iets met je doen en speelde o.a. bij het Meer Jazz Festival, De Paap, van der Werff en Café Miles. Als schot voor de boeg kun je het repertoire plaatsen in de hoek van Justin Timberlake, Jill Scott, Selah Sue, Beyoncé en Prince. Kortom: muziek die de ziel raakt, je laat bewegen en je met een glimlach op je gezicht naar huis doet gaan.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke