Agenda
BEREGEZELLIGE EVENEMENTJES
HET HELE JAAR DOOR

17
Jul

POP/ROCK BY ‘STILLMODE’

Sunday | 15:30 | gratis

stillmode

Stillmode timmert flink aan de weg de mannen uit Gorinchem zijn bewapend met flink wat jaren ervaring, bakken vol lekkere muziek en labelcontract bij Redline Music. Ze stonden onder meer al in de Melkweg, 013 en op Sziget festival, waren het voorprogramma van Triggerfinger, sleepten bij radio 538 het Demo Duel in de wacht en ook nog eens de titel “Knock Yourself Out-plaat” bij 3FM.

Komen jullie gezellig langs?

Liefs, Hanneke

24
Jul

FOLK by ‘Max Poolman’

Sunday | 15.30 | gratis

Max Poolman is een “geboren en getogen” Amsterdamse folk singer-songwriter. Hij is sinds een jaar tijd serieus bezig om zijn muziek te promoten en zoveel mogelijk op te treden.

Het doel is om zijn muziek aan zoveel mogelijk mensen te laten horen, een album te maken, zoveel mogelijk nieuw materiaal te schrijven en te gaan touren.

Performen is voor hem een belangrijk element waardoor de muziek live het best tot zijn recht komt.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

31
Jul

ROCK/FOLK ‘BLIND ROOFERS’

Sunday | 15:30 | gratis

blindroofers

The Blind Roofers mixen invloeden uit americana, rock en folk uit de sixties en seventies. De unieke, pakkende stem van de frontman samen met de energieke en enthousiaste performances, zorgen ervoor dat jij je in no time waant in een Juke Joint aan de Mississippi Delta, waar James Taylor danst met de heren van CCR.

Niet voor niets werd deze band gekroond tot de winnaar van de Groningse Talent Award 2014. Na het spelen op festivals als Noorderzon, Eurosonic, Winterwelvaart, Festival Hongerige Wolf en Oerol, is de band klaar voor de volgende stap. Met de debuut-EP Lost in Wander op zak, richde band zich op zijn onstuitbare opmars naar de onbegrensde top.

7
Aug

POP/ROCK by ‘Maggie & the Jar’

Sunday | 15:30 | gratis

92afe5e1-8a16-4be7-9bcc-24161124bf59

Maggie & The JAR staat garant voor een strakke en energieke liveshow, menigmaal bewezen op diverse podia en festivals, throughout the country.

14
Aug

ROCK&ROLL BY “ROCK ‘N RONNIE”

Sunday | 15:30 | gratis

bg

Rock ‘n’ Ronnie is een rock roll duo bestaande uit Marc ‘Rock'”: la Chapelle (toetsen/zang) en Ronald “Ronnie” Welgemoed (zang/gitaar). Twee oude (muzikale) rotten die in het verleden reeds veel met elkaar hebben gespeeld. Nu hebben ze elkaar gevonden in hun liefde voor de oude vijftiger jaren rock & roll. Ze verkennen de grenzen van deze muziek en spelen naast rock & roll ook rockabilly,rockin; blues en hillbilly boogie.

Songs van Elvis Presley, Little Richard, Jerry Lee Lewis, Carl
Perkins en Chuck Berry, maar ook van Buck Owens, Hank Williams, Muddy Waters en af en toe een eigen nummer passeren de revue bij hun uiterst swingende optredens.

Komen jullie ook,

Liefs Hanneke

 

21
Aug

ACCOUSTIC BY ‘JOOST ARIENS’

Sunday | 15:30 | gratis

joost

“De kans dat er nog iemand rondloopt met de naam Joost Ariëns? Die is aanwezig. Maar dat er nog een Joost Ariëns bestaat met een volle, donkere baard is al onwaarschijnlijker. Er is maar één Joost Ariëns die in 1989 werd geboren in Berghem. Er is maar één Joost Ariëns die zinnen bedenkt als “naakt in je blootje” en daar een ontzettend goed lied van kan maken. Hij denkt er het zijne van, maar houdt vervolgens wijselijk zijn mond. Joost Ariëns is stoïcijns, maar niet onverschillig. Een dagdromer die niet wil zweven maar wil landen. Scherp, maar ongevaarlijk.
Er is maar één Joost Ariëns; de jongen met de donkere baard.”

 

28
Aug

ACCOUSTIC JAZZPOP BY “GILDOR”

Sunday | 15:30 | gratis

1 (3)

Gildor van Beers is een singer songwriter uit Utrecht. Hij begon een ruime 12 jaar geleden als drummer, maar profileerde zich later meer als gitarist. Uiteindelijk heeft een lange periode van in het buitenland vertoeven en reizen de inspirationele basis gelegd voor een focus op songwriting. Gildor’s akoestische werk kenmerkt zich door de invloeden van bossa-nova, jazz en blues, die resulteren in laidback, dromerige liedjes á la Jack Johnson en John Mayer. Sinds kort heelft de singer-songwriter ook een band om zich heen en begin dit jaar is zijn eerste EP ‘Offshore’ uitgekomen

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

 

4
Sep

POPPY/SURF by “SURF AID KIT”

Sunday | 15.00 | gratis

surfaidkit

 

Surf AidKit is the new surfing sensation from Amsterdam! 5 muzikanten nemen je mee in een nieuwe golf van de grotendeels instrumentale surf muziek uit Californië. Beïnvloedt door Dick Dale, The Ventures, The Shadows  en Oosterse invloeden, geven ze daar een eigen twist aan. Met in veergalm verdronken gitaren, dynamische drums, warme baslijnen en aanstekelijke zangmelodieën bezorgtSurf AidKit een unieke sound die je terugbrengt naar de waving sixties!” 

11
Sep

POP/SKA/FUNK BY ‘MONKEY SANWICH’

Sunday | 15:00 | gratis

monkey sandwich

De band laten zich niet heel makkelijk in één stijl vangen. Met woorden als zomers, vrolijk, relaxed, dansbaar, reggae- en ska-achtig komen ze redelijk in de buurt!
Ze niet alleen maar eigen werk, een paar gearrangeerde covers zitten sowieso wel in het repertoire, maar mensen zien meezingen en –dansen op hun eigen muziek is volgens Monkey Sandwich natuurlijk altijd het leukst.
 
Komen jullie ook luisteren?
 
Liefs, Hanneke