Agenda
BEREGEZELLIGE EVENEMENTJES
HET HELE JAAR DOOR

29
May

ROCK/DANCE/INDIEROCK ‘MUNDO PARK’

Sunday | 15:30 | gratis

 

mundopark1

MUNDO PARK, opgericht in 2010, komt in 2016 met haar eerste volledige album. Pakkende melodieën, compacte structuren en herkenbare thema’s vormen nog steeds de rode draad, maar de verpakking is veranderd. De uptempo indierock van weleer is feller dan ooit en verrijkt met flarden sferische postrock, dance en zelfs een ingetogen ballad. Luchtigheid en eenvoud gaan hand in hand met bombast en gelaagdheid. De toevoeging synthesizers, piano, percussie, en echte strijkers geven de sound diepgang.

Het album werd in twee jaren van relatieve radiostilte door de band geschreven en in demoversie opgenomen. In 2015 startten de daadwerkelijke opnames in de Split Second Sound-studio te Amsterdam. Producer Jochem Jacobs werkte eerder aan producties van onder meer Guus Meeuwis en Intwine.

In de eerste jaren van haar bestaan leverde de band met ‘Energy’ en ‘City On Fire’ twee dubbele singles af. Die brachten de band vier keer live bij 3FM en op Eurosonic, Oerol, en Freeze. Voorprogramma’s van Annasaid, De Kast, A Silent Express en The Deaf werden verzorgd en de muziek was te horen in een aflevering van successerie A’dam – E.V.A. In 2016 zal de band zo veel mogelijk naar buiten treden om de wereld te laten genieten van de intense voorbereidingen. In de vorm van video’s, muziek en veel liveshows!

5
Jun

JAZZ/SALSA ‘LAS CHICAS DEL BARRIO’

Sunday | 15:30 | gratis

chickas22
Kom 5 juni luisteren of dansen op de live muziek van LAS CHICAS DEL BARRIO (y dos Chicos). Deze 6-koppige latin band speelde vaker met succes en veel plezier in Hannekes Boom maar vandaag viert ze een PREMIERE: de nieuwe lead zangeres, de uit de jazz afkomstige Amber, brengt een verfrissend geluid en aanstekelijke swing in de zomerse klanken van Las Chicas delBarrio.

Het repertoire van Las Chicas varieert van Cubaanse son, bolerocha, merengue en salsa tot eigen arrangementen van bekende nummers als Come Together, No Woman No Cry of de hit Bailando. Een leuke vrolijke band voor een gezellige zondagmiddag!

Bezetting:
Lead zang – Amber Nijman
Zang en percussie – Marjo Verberne
Saxofoon – Arthur van Beurden
Piano – Anita de Roode
Bas – Maarten Landzaat
Conga’s – Irma Dulmers

12
Jun

FUNK & JAZZ by ‘The Funketeerz’

Sunday | 15.30 | gratis

Wij zijn een 6 koppige band die van origine uit Delft komt. Tijdens een optreden spelen we met onze zangeres, ritme sectie en saxofonist altijd de lekkerste funk en jazz nummers! Onze set bestaat onder andere uit nummers van: Amy Winehouse, Gregory Porter, Marvin Gaye, Stevie Wonder, Soulive, Ruben Hein en meer! 12 juni spelen we bij Hannekes Boom van 15:30 tot 17:30 ’s middags. Dus kom langs en geniet van onze muziek met een biertje in de zon!

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

19
Jun

SING & SONGWRITER ‘SUZY V’

Sunday | 15:30 | gratis

suzyv

Suzy V, een getalenteerde singer-songwriter met een prachtig, uniek stemgeluid. Ze is nog jong en al heel goed op weg! Zingen is haar lust en haar leven en dat is duidelijk terug te zien wanneer ze op het podium staat.

Deze opkomende Caro Emerald schrijft haar eigen liedjes, begeleidt zichzelf op gitaar en heeft al op het podium gestaan in de voorrondes van Mooie Noten. Met haar eigen YouTube kanaal neemt ze haar kijkers mee op weg naar haar muzikale toekomst. Ze laat zien hoe ze haar eigen liedjes schrijft, speelt en zingt en deelt prachtige covers van onder andere Anouk en Amy Winehouse. Haar liedjes gaan over de hoogte- en dieptepunten van haar leven. Suzy V neemt je mee op My Road to the Future.

26
Jun

60’s&70’s ROCK ‘Nasty Noises’

Sunday | 15:30 | gratis

nastynoises

Sixty’s, seventies, beetje R&R, Beatles, Stones, JJCale, Van the Man, die kant op. Een klassiek rockbandje: drie gitaren, drums en zang.

Ik zeg gezellig langskomen en swingen!

Liefs,

Hanneke

3
Jul

JAZZ/SOULFUL HOUSE LIVE BY ‘MAISON TONALE’

Sunday | 15:30 | gratis

3juli

Maison Tonale is een unieke, Amsterdamse band, met negen ervaren muzikanten. Ze spelen jazzy, soulful housemuziek, met ook veel invloed vanuit de funk, latin en lounge. Dus: soulfulle zang, jazzy harmonieën en solo’s, swingende ritmes en strakke beats! Zowel up- als downtempo. Zo brengen ze een hele lekkere, levendige en toch relaxte sfeer, à la Ibiza of de Franse Rivièra. Een sfeer waarin je net zo lekker kan loungen met een drankje, als je swingend kan laten gaan. Dit concept oogstte al eens succes als voorprogramma van Gare du Nord.

Liefs, Hanneke

10
Jul

POP by ‘Tim Dawn’

Sunday | 15.30 | gratis

Dure pakken en snelle auto’s lonkten toen Tim Dawn met verschillende prijzen afstudeerde in de rechtsgeleerdheid (Utrecht & Cambridge). In plaats daarvan brak hij zijn PhD af, leerde liedjes schrijven van de toen nog onbekende Causes-frontman Rupert Blackman en keek nooit meer achterom.

Tim Dawn zette zich op de kaart met debuut-single ”She” en speelde met zijn aanstekelijke performance en killer band een sterke live-reputatie bij elkaar op podia als Sugarfactory, EKKO en Supermarkt en festivals als Parkpop, Horizontoer en THISSFest, waar hij de Song of the Year award won. Zijn kersverse EP “Up” staat vol (radio)gevoelige popsongs à la James Bay, klaar om te worden omarmd door het grote publiek.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

17
Jul

POP/ROCK BY ‘STILLMODE’

Sunday | 15:30 | gratis

stillmode

Stillmode timmert flink aan de weg de mannen uit Gorinchem zijn bewapend met flink wat jaren ervaring, bakken vol lekkere muziek en labelcontract bij Redline Music. Ze stonden onder meer al in de Melkweg, 013 en op Sziget festival, waren het voorprogramma van Triggerfinger, sleepten bij radio 538 het Demo Duel in de wacht en ook nog eens de titel “Knock Yourself Out-plaat” bij 3FM.

Komen jullie gezellig langs?

Liefs, Hanneke

24
Jul

FOLK by ‘Max Poolman’

Sunday | 15.30 | gratis

Max Poolman is een “geboren en getogen” Amsterdamse folk singer-songwriter. Hij is sinds een jaar tijd serieus bezig om zijn muziek te promoten en zoveel mogelijk op te treden.

Het doel is om zijn muziek aan zoveel mogelijk mensen te laten horen, een album te maken, zoveel mogelijk nieuw materiaal te schrijven en te gaan touren.

Performen is voor hem een belangrijk element waardoor de muziek live het best tot zijn recht komt.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

31
Jul

ROCK/FOLK ‘BLIND ROOFERS’

Sunday | 15:30 | gratis

blindroofers

The Blind Roofers mixen invloeden uit americana, rock en folk uit de sixties en seventies. De unieke, pakkende stem van de frontman samen met de energieke en enthousiaste performances, zorgen ervoor dat jij je in no time waant in een Juke Joint aan de Mississippi Delta, waar James Taylor danst met de heren van CCR.

Niet voor niets werd deze band gekroond tot de winnaar van de Groningse Talent Award 2014. Na het spelen op festivals als Noorderzon, Eurosonic, Winterwelvaart, Festival Hongerige Wolf en Oerol, is de band klaar voor de volgende stap. Met de debuut-EP Lost in Wander op zak, richde band zich op zijn onstuitbare opmars naar de onbegrensde top.