Agenda
BEREGEZELLIGE EVENEMENTJES
HET HELE JAAR DOOR

21
mei

BLUES BY ‘PB & THE JAGS’

zondag | 15.30 | gratis

PB & THE JAGS PROMO universeel 4

PB & THE JAGS is een dynamische tempo bluesband uit Haarlem die zich laat inspireren door een scala aan invloeden uit de blues muziek. Met als basis de oernummers van Muddy Waters, Willie Dixon, Little Walter, Jimmi Reed en Big Bill Broonzy worden trips gemaakt naar de ritmische grenzen en open sound van de blues. Gevangen onder de noemer “Harlem Blues & More” staan de Jags voor sfeer en speelplezier. Naast dampende, electrische blues
wordt even vloeiend semi-acoustic gespeeld. Berucht zijn de acts met wasbord en ritmestok. En natuurlijk ontbreken de aanstekelijke, eigen nummers nooit op de setlijst van deze krasse bluesers met een rijk bluesverleden.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

28
mei

REGGAE/CARRIBEAN BY ‘ROOTS PALMERA’

zondag | 15.30 | gratis

Wat begonnen is als een klein project in 2015 heeft zich snel ontwikkeld tot een warme golf aan positieve energie en een goede dosis muzikaliteit dat de kern vormt binnen Roots Palmera. Het grootste deel van de band komt uit Aruba waardoor hun muziek een Reggae-Caribische swing heeft. Hun positieve zomerse “feel” en “catchy” melodieën garandeert dat je in beweging komt en een glimlach op je gezicht krijgt!

Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke

4
jun

COUNTRY/BLUES BY ‘MUSTANG MEDICINE’

zondag | 15.30 | gratis

_DSC0562

Mustang Medicine brengt je in een stevige roes van country en blues. In de come down kan het ritme van een stevige galop soms zomaar overgaan in een draf van dromerige pop. Het is maar net waar deze band zin in heeft, een koppig paard kun je wel bedwelmen maar laat zich niet temmen. Liesbeth Hans schrijft de songs en brengt ze op het podium tot leven met gitarist Anne Kruiter en drummer Olaf Bakkes.

Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke

11
jun

FUNK/SOUL/R&B BY ‘THE HUMP’

zondag | 15.30 | gratis

hump

Alle muzikanten van The Hump hebben jarenlang ervaring opgedaan in de Phoenix Funk Foundation, waarmee zij in binnen- en buitenland speelden. The Hump bestaat uit een drummer, bassist, gitarist, toetsenist, een zanger en een zangeres. Funk, soul en r&b platen van D’Angelo, Prince en Jamiroquai zitten standaard in het repertoire. Met The Hump spelen ze alleen nog maar covers die écht grooven. Niet de muziek die je doet springen, wel de muziek die je doet swingen!

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

25
jun

INDIE/POP/FUNK BY ‘INBETWEEN COLOURS’

zondag | 15.30 | gratis

Anally Mendes 7

Inbetween Colours begint, na een aantal jaar hard werken en veel schrijven, nu toch écht los te komen. Met een debuut EP in de pocket (April 2016), opgenomen met Rob Klerkx – drummer van Moke – als producer, mikt de band op een volgende stap in hun carrière. Met frisse, dansbare nummers, catchy riffs, en een heel eigen stemgeluid komen deze indiepopfunkrockers, zoals zij hun muziek zelf zo mooi noemen, komen energiek en met zichtbaar veel plezier voor de dag. Ze hebben de kwaliteit en uitstraling om een zaal te kunnen verassen en aan het dansen- maar ook zeker aan het lachen te krijgen.

Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke

2
jul

SOUL/FUNK/POP BY ‘URBAN SOUL BAND’

zondag | 15.30 | gratis

Urban Soul Band promo 3

Urban Soul Band is een nieuwe, frisse, eigentijdse band die een fijne mix van covers en eigen werk brengt op het snijvlak van (new) soul, funk, pop en r&b. Deze formatie heeft een passie voor “de
groove”, voor tracks die iets met je doen en speelde o.a. bij het Meer Jazz Festival, De Paap, van der Werff en Café Miles. Als schot voor de boeg kun je het repertoire plaatsen in de hoek van Justin Timberlake, Jill Scott, Selah Sue, Beyoncé en Prince. Kortom: muziek die de ziel raakt, je laat bewegen en je met een glimlach op je gezicht naar huis doet gaan.

Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke

6
aug

ACOUSTIC BY ‘C-TWO’

zondag | 15.30 | gratis

C-Two is een akoestisch duo uit Almere. We spelen hedendaags werk van Ed Sheeran, Lana del Rey, Bruno Mars, Adéle enz. tot en met oude rock-klassiekers van Pink Floyd, The Eagles, Eric Clapton en vele anderen, af en toe afgewisseld met eigen songs. Door gebruik van een loopstation kunnen we van heel intiem akoestisch direct omschakelen naar band proporties.

Heerlijke akoestische muziek voor de zondagmiddag!

Komen jullie ook gezellig luisteren?

Liefs, Hanneke