Agenda
BEREGEZELLIGE EVENEMENTJES
HET HELE JAAR DOOR

11
Oct

POP/FOLK by ‘Last Thursday’

Sunday | 15.30 | gratis

Mirte, Tijmen en Lisa ontmoetten elkaar op een jamsessie in Amsterdam. Na een aantal keer samenspelen werd de muzikale klik tussen de drie een feit, en sindsdien spelen ze samen een mix van eigen muziek en covers, in het genre pop/folk. Last Thursday won in april 2015 de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Festival.

Komen jullie lekker luisteren?

Liefs, Hanneke

14
Oct

NEDERLANDSE POP/ROCK by ‘Zeldzaam’

Wednesday | 21.30 | gratis

Ondanks de drukke voorbereiding voor de aanstaande theatertour, maakt Jelle en zijn band Zeldzaam graag ruimte in de agenda voor een optreden bij Hanneke’s. Net als vorige keren spelen ze een combinatie van eigen werk en gezellig vrolijke zomerse liedjes van anderen. Ondanks dat de zomer inmiddels achter ons ligt, belooft het een zonnig avondje te worden.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

18
Oct

POP/ SOUL by ‘Nana’

Sunday | 15.30 | gratis

Met een stem die dromerig kan fluisteren in je oor en kan huilen om de waarheid, laat Nana je luisteren naar een taal gedreven door de liefde. Zielen als Jeff Buckley, Matt Corby en Lianne La Havas leerden haar dynamiek niet te verafschuwen. Met alleen een gitaar of piano neemt Nana je mee in filmische maar doordringende, pure sferen.
Voor meer informatie, ga naar: https://www.facebook.com/nanathenetherlands/

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

21
Oct

POP/ PUNK by ‘Bounds of Modesty’

Wednesday | 21.30 | gratis

Bounds Of Modesty is een pop punk band uit het hart van Amsterdam. Dit viertal is al sinds 2010 actief met het touren, opnemen en releasen van hun eigen materiaal. Met een geluid dat doet denken aan de moderne en klassieke pop punk giganten als The Wonder Years en blink-182 zijn deze jongens op een missie om dit genre te fuseren met cinematische invloeden en hart. Dit jaar heeft Bounds Of Modesty de soundtrack voor de Nederlandse speelfilm ‘Dromers’ geschreven. Geproduceerd door Robin van Loenen van DESTINE.

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

25
Oct

FOLK/COUNTRY/BLUES by ‘Jacob de Berker’

Sunday | 15.30 | gratis

Originally from the south west of england and Jacob de Berker came to Amsterdam for a holiday to write songs and have some adventures, but can’t seem to leave. Playing delicate and autobiographical songs on guitar and banjo his music is an engaging mixture of carefully penned lyrics and a unique and honest voice.

Komen jullie lekker luisteren?

Liefs, Hanneke

28
Oct

JAZZ by ‘Hadriens Wall’

Wednesday | 21.30 | gratis

Hadrian’s Wall is een jazz duo dat zowel eigen composities als composities van anderen speelt.

De eigen composities kenmerken zich door complexe maar tegelijkertijd toegankelijke harmonieën, in combinatie met goed in het gehoor liggende melodieën.

Hadrian’s Wall speelt ook stukken van toonaangevende jazz componisten als Wayne Shorter, Bill Evans, Antonio Carlos Jobim en Keith Jarrett, waarin de wisselwerking tussen piano en gitaar goed tot uiting komt en die ruimte bieden voor geïnspireerde improvisatie.

Het repertoire van Hadrian’s Wall beslaat een breed spectrum van stijlen waarmee het duo tevens een brug slaat tussen de traditionele en de moderne jazz.

Hadrian’s Wall bestaat uit Adrien de Boer op gitaar en Harald Walkate op piano.

 

 

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

1
Nov

HANNEKES KLASSIEK

Sunday | 20:00 |

Live Mozart met een biertje in de hand.

Het concertregime wordt door zowel de musici als door het publiek in de wind geslagen en dat belooft wat!

Kom genieten van deze klassieke jamsessie in Hannekes Boom!

Vanaf 20:00 gaan deze topmusici van start!

Liefs, Hanneke

4
Nov

SWING, GIPSY, JAZZ, KLEZMER EN NOG VEEL MEER by ‘ De Hot Club de Frank’

Wednesday | 21.30 | gratis

De Hot Club de Frank, dat is Swing, Gipsy Jazz, Klezmer en nog veel meer. Van stevige ritmes tot heerlijk relaxed. De band is regelmatig op radio en TV en is live te zien op allerlei podia in binnen- en buitenland, van jazzpodia tot wereldmuziekfestivals, van theaters tot kamermuziekzalen. Zo speelde de band inmiddels drie keer op het North Sea Jazz..

Maarrrr nu hoef je niet meer te wachten tot je favo muziekfestival en speelt deze getalenteerde band bij de leukste hotspot van Amsterdam ; HANNEKE’S BOOM!

Kom je ook meeswingen?

Liefs, Hanneke

8
Nov

POP/ROCK by ‘Pride’

Sunday | 15:30 |

Like a pride of lions… is dit een hechte ‘roedel’ vrienden die graag vanuit hun hart & ziel muziek maken!

The story: Martijn & Manon (broer en zus) aan de mics
The backbone: onze rotsvaste bassist Martijn
The beat: de drive op de drums Stefan
The sound: guitar chick Taroena

Gedreven door interessante pop/rock songs – meestal de “less obvious covers”- zorgt PRIDE voor een meeslepende sound plugged of unplugged die het onmogelijk maakt om niet geraakt te worden!

Komen jullie ook luisteren?

Liefs, Hanneke

11
Nov

POP by ‘Trieu’

Wednesday | 21.30 | gratis

Samen heten ze “Trieu etc” en maken optimistische en ritmische upbeat muziek!

De muziek is catchy, de teksten altijd scherp en de thema’s prikkelend. Fijne muziek dus en zeker geen 13 in een dozijn!

Komen jullie lekker luisteren?

Liefs, Hanneke