Contact

Hannekes Boom…sinds 1662

Adres:
Dijksgracht 4
1019BS Amsterdam

Tel: 020 4199820

Hanneke is open van 11:00 uur tot 01:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 03:00 uur
Reserveren? Bel: 020-4199820 (let op: Hanneke reserveert alleen binnen)

Werken met Hanneke? Stuur een gezellige e-mail aan: werken@HannekesBoom.nl

Heb je een leuk idee voor een evenement met- of bij Hanneke? Of een BBQ, te gekke verjaardagsparty, bedrijfsfeest of iets anders speciaals? Stuur dan je leuke idee aan: evenement@HannekesBoom.nl


Grotere kaart weergeven

Let op: de Dijksgracht is verkeersluwer geworden; het Dijkspark (de kop van de Dijksgracht) is nu voetgangersgebied; parkeer je scooter op het Oosterdokseiland of op de scooterparkeerplek. Bezoekadres voor auto’s: Oosterdokskade (aan de overkant van de fietsersbrug).

Hoe bezoek je Hanneke?
Te voet (!)
Op de fiets (!)
Vanaf de noordkant van het CS (het IJ) rijd je over de Piet Heinkade, langs Het Muziekgebouw en het BIMhuis (richting oost). Je gaat bij de eerste gelegenheid rechtsaf de Kattenburgerstraat in. Daarbij ga je onder het Spoor door. Direct na het spoor heb je rechts de Dijksgracht. Die ga je in en aan het einde is Hannekes Boom…sinds 1662.
Vanaf de zuidkant van het CS (Centrum) ga je over de Prins Hendrikkade voorbij de IJ-tunnel. Je volgt de bocht in de weg (naar links) en bij het scheepvaartmuseum ga je rechtdoor de Kattenburgerstraat in. Vervolgens kom je over een brug. Direct na de brug en voor het spoor sla je linksaf de Dijksgracht in. Die rij je uit en aan het einde is Hannekes Boom…sinds 1662.
Vanaf OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam) of het Conservatorium ga je langs het Chinese boot restaurant richting oost (NEMO) en na de bocht ga je de draaibrug op; aan de overkant vind je Hannekes Boom…sinds 1662.
Met de boot (!)
Natuurlijk kom je met de boot naar Hanneke! Vaar langs NEMO en je ziet Hannekes haventje al liggen; makkelijk aanmeren aan het Oosterdok.
Met de parachute
Programmeer deze coördinaten in je GPS: 52°22’34.51″N ; 4°54’42.64″E. Let op de hoogtebeperkingen die Schiphol geeft; die kan per dag verschillen. Door de aanvliegroutebegrenzing kan de vrije val van 54 seconden tot wel 28 seconden verschillen.
Met de trein
Hannekes Boom ligt naast het OosterDoksEiland (ODE); naast Amsterdam Centraal Station. Vanuit het Centraal Station loop je in oostelijke richting, langs de Chinese Restaurantboot en OBA over de weg tegen het water. Na de bocht zie je Hannekes Boom aan de overkant liggen.
Met de tram
Vanaf het Centraal Station vertrekken er 2 trams richting Hannekes Boom. Lijn 25 richting de Passengers Terminal Amsterdam (PTA) en lijn 26 richting IJburg komen beiden langs Hannekes Boom. Uitstappen bij halte Muziekgebouw aan het IJ. Bij de tramhalte gaat een trap en een lift naar beneden; ga onder het spoor door en daar ligt Hannekes Boom…sinds 1662.
Met de auto
Met de auto kan je het beste parkeren bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA); in P-ODE via de De Ruyterkade; adres: Oosterdoksstraat 150. Of je parkeert in de Passenger Terminal Amsterdam (PTA), adres: Piet Heinkade. Beide garages liggen op loopafstand van Hannekes Boom Een eventueel voordeliger plekje voor de auto is op P+R Zeeburg: voordelig parkeren voor 24 uur inclusief tramkaartjes; 10 minuten met tram 26 vanaf Hannekes Boom.
Vraag aan de taxi of die naar de Oosterdokskade komt, dat is aan de overkant van de draaibrug naar Oosterdokseiland (richting Station).
Er is dus alle reden om Hannekes Boom per fiets, boot, tram of te voet te bezoeken.

Volg Hanneke naast deze website ook op:
Hannekes Boom...sinds 1662 op TwitterHannekes Boom...sinds 1662 op FacebookHannekes Boom...sinds 1662 op HyvesHannekes Boom...sinds 1662 op FlickrHannekes Boom...sinds 1662 op YouTube

 

 (adres Stichting Hannekes Boom…sinds 1662: Sumatrakade 1025, 1019RD, Amsterdam; info@HannekesBoom.nl)