Contact
JA HOI, MET WIE. HOI
WIE, MET HOI!

adres

Dijksgracht 4
1019BS Amsterdam
Tel: 020 4199820

Openingstijden

Zo – do: 11:00 uur tot 01:00 uur
Vr – za: 11:00 uur tot 03:00 uur

Reserveren? Bel 020-4199820
(let op: Hanneke reserveert alleen binnen)

Werken met Hanneke? Stuur een gezellige e-mail aan: werken@HannekesBoom.nl

Heb je een leuk idee voor een evenement met- of bij Hanneke? Of een BBQ, te gekke verjaardagsparty, bedrijfsfeest of iets anders speciaals? Stuur dan je leuke idee aan: evenement@HannekesBoom.nl en we geven je alle benodigde informatie. Gebruik dit adres ook voor groepen vanaf 25 personen.

Lijkt het je leuk om op zondag bij ons live te komen spelen met je bandje? Stuur dan een mail naar muziek@HannekesBoom.nl en wie weet kunnen we er een gezellige zondag van maken.

Let op: de Dijksgracht is verkeersluwer geworden; het Dijkspark (de kop van de Dijksgracht) is nu voetgangersgebied; parkeer je scooter op het OosterDoksEiland of op de scooterparkeerplek. Bezoekadres voor auto’s: Oosterdokskade (aan de overkant van de fietsersbrug).

Hoe bezoek je Hanneke?

Hoe bereik je ons?

Met de fiets (!) en te voet
Vanaf de noordkant van het CS (het IJ) rijd je over de Piet Heinkade, langs Het Muziekgebouw en het BIMhuis (richting oost). Je gaat bij de eerste gelegenheid rechtsaf de Kattenburgerstraat in. Daarbij ga je onder het Spoor door. Direct na het spoor heb je rechts de Dijksgracht. Die ga je in en aan het einde is Hannekes Boom…sinds 1662.
Vanaf de zuidkant van het CS (Centrum) ga je over de Prins Hendrikkade voorbij de IJ-tunnel. Je volgt de bocht in de weg (naar links) en bij het scheepvaartmuseum ga je rechtdoor de Kattenburgerstraat in. Vervolgens kom je over een brug. Direct na de brug en voor het spoor sla je linksaf de Dijksgracht in. Die rij je uit en aan het einde is Hannekes Boom…sinds 1662.
Vanaf OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam) of het Conservatorium ga je langs het Chinese boot restaurant richting oost (NEMO) en na de bocht ga je de draaibrug op; aan de overkant vind je Hannekes Boom…sinds 1662.

Met de boot (!)
Natuurlijk kom je met de boot naar Hanneke! Vaar langs NEMO en je ziet Hannekes haventje al liggen; makkelijk aanmeren aan het Oosterdok. GPS: 52°22’34.51″N ; 4°54’42.64″E .

Met de parachute
Programmeer deze coördinaten in je GPS: 52°22’34.51″N ; 4°54’42.64″E. Let op de hoogtebeperkingen die Schiphol geeft; die kan per dag verschillen. Door de aanvliegroutebegrenzing kan de vrije val van 54 seconden tot wel 28 seconden verschillen.

Met de trein
Hannekes Boom ligt naast het OosterDoksEiland (ODE); naast Amsterdam Centraal Station. Vanuit het Centraal Station loop je in oostelijke richting, langs de Chinese Restaurantboot en OBA over de weg tegen het water. Na de bocht zie je Hannekes Boom aan de overkant liggen.

Met de tram
Vanaf het Centraal Station vertrekt tram 26 richting Hannekes Boom. Lijn 26 richting IJburg komt vlak langs Hannekes Boom. Uitstappen bij halte Muziekgebouw aan het IJ. Bij de tramhalte gaat een trap en een lift naar beneden; ga onder het spoor door en daar ligt Hannekes Boom…sinds 1662.

Met de auto
Je kan het beste parkeren bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA); in P-ODE via de De Ruyterkade; adres: Oosterdoksstraat 150. Of je parkeert in de Passenger Terminal Amsterdam (PTA), adres: Piet Heinkade. Daarnaast is APCOA Parking de Loodsen ook een mogelijkheid om de auto te parkeren, adres: Veembroederhof 208. In het weekend kun je hier 24 uur parkeren voor maar €10,-  en doordeweeks voor maar €3,- per uur. Al deze garages liggen op loopafstand van Hannekes Boom.  

Een eventueel ander voordelig plekje voor de auto is op P+R Zeeburg: voordelig parkeren voor 24 uur inclusief tramkaartjes; 10 minuten met tram 26 vanaf Hannekes Boom.
Vraag aan de taxi of die naar de Oosterdokskade komt, dat is aan de overkant van de draaibrug naar Oosterdokseiland (richting Station).
Er is dus alle reden om Hannekes Boom per fiets, boot, parachute, tram of te voet te bezoeken.