de bedoeling van de horloge-industrie is misschien wel de beste Zwitserse replica horloges.

Welkom
OP HET MOOISTE PLEKJE
VAN AMSTERDAM!

Iedere dag geopend van 11:00 uur t/m 01:00 uur.
Vrijdag en zaterdag van 10:00 uur t/m 03:00 uur.

***** LET OP: i.v.m. de laatste persconferentie werken wij niet meer in shifts! Voor lunch en diner verwelkomen we je graag bij Hannekes Boom (binnen of buiten). Gezellig borrelen? Maak dan een reservering bij Hannekes Borrel Boot. Reserveren kan via de button rechtsonder. Je kunt reserveren tot maximaal 4 personen. Daarnaast zijn we iedere dag tot 22:00 uur geopend. Deze maatregelen gelden vooralsnog t/m dinsdag 20 oktober. *****

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Hannekes Boom is sinds 1662 de culturele hotspot in Amsterdam. Met een locatie pal tegenover het imposante Nemo en het Scheepvaartmuseum is Hannekes Boom gevestigd in hartje Amsterdam. In ons gezellige restaurant worden lekkere, duurzame gerechten geserveerd. Van vis en vlees tot vegetarisch en veganistisch. Klik hier voor het menu!

Je kunt een plekje reserveren voor binnen in mijn gezellige restaurant en voor buiten op mijn kleurrijke terras. Reserveren kan via de button rechtsonder op de website.

Vanzelfsprekend kun je ook gewoon gezellig langskomen en een plekje uitzoeken aan de kade, op het dakterras of in het restaurant.

Doordat we in de huidige situatie minder gasten kwijt kunnen dan we eigenlijk zouden willen en we toch iedereen blij willen maken met een plekje, kom ik voor deze winter met een Coronaproof pop-up concept voor alle gezellige borrelaars. Namelijk; Hannekes Borrel Boot!

Liefs,
Hanneke

Wil je komen werken op het mooiste plekje van Amsterdam en met de leukste shiners van de stad? Klik hier voor vacatures.


kiekjes Hannekes BoomInstagram Hannekes BoomFacebook Hannekes Boom

Wat eet Hanneke? Hanneke eet origineel en duurzaam, en dat proef je! Heerlijk belegd vers brood en andere lekkere lunchgerechten. In de avond serveert Hanneke een heerlijk vers avondmenu; een wisselende combinatie van lekkere vis-, vegetarische- en vleesgerechten. Iedere dag is een ander seizoen! Op Hannekes Facebook staat het nieuwste menu: www.facebook.com/HannekesBoom/menu

Waar is Hanneke? Dijksgracht 4, 1019BS te Amsterdam.
Hannekes telefoonnummer is: 020 4199820

LET OP: Vanaf OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam) of het Conservatorium is de route gewijzigd: ga langs het Double Tree hotel onder het spoor door en fiets langs De Ruijterkade richting oost (PTA) en na de brug ga je links de metalen steiger op; weer links onder het spoor door en je bent bij Hannekes Boom…sinds 1662; zie ook onderstaand kaartje:

Heb je een te gek idee voor bij Hanneke, of wil je daar iets vieren of wil je met een groep van meer dan 25 personen iets doen? Mail: evenement@HannekesBoom.nl

Ben je muzikant en speel je in een bandje? Lijkt het je leuk om een keer op te treden bij Hannekes Boom? Mail: muziek@HannekesBoom.nl