Pizza Boot
Voor ieder evenement op maat

PIZZA? WhatsApp 0626159733 💥

Nu het vaarverbod is opgeheven zijn we allemaal van plan weer lekker de Amsterdamse grachten op te gaan.

Met prachtig weer op komst blijven we natuurlijk zo lang mogelijk op het water en willen we ondertussen het liefst ook een heerlijk hapje eten.

GOED NIEUWS! Bij Hannekes Pizza Boot (naast Hannekes Boom) haal je de allerlekkerste pizza’s, salades en drankjes terwijl je heerlijk in je eigen bootje vaart. Een drijf in noemen we dat!

Bestellen doe je door vanaf 14:00 uur via WhatsApp een berichtje te sturen naar 0626159733. En aanmeren kan gewoon bij ons aan de kade.

Wie wil dit nou niet? We kunnen niet wachten jullie weer te zien!

Liefs,
Hanneke


—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Evenementen op Hannekes Boot

Iets speciaals te vieren? Hannekes Boot is begin dit jaar volledig verbouwd tot een sfeervolle en unieke locatie geschikt voor elke gelegenheid. Van bruiloft tot vergadering, van workshop tot feestje en van diner tot borrel. Het resultaat is verbluffend!
 
De boot ligt naast Hannekes Boom en biedt prachtig uitzicht op het water van het Oosterdok, het imposante Nemo en het Scheepsvaartmuseum. Hannekes Boot is beschikbaar voor groepen van 40 tot 200 personen en bestaat uit twee verdiepingen. Het bovendek is met het prachtige lichtinval zeer geschikt voor ceremonies of intieme diners. Het benedendek biedt ideale mogelijkheden voor een zakelijke presentatie of een knallend feest. Bij mooi weer kan er gebruik worden gemaakt van het voordek en van de picknicktafels langs de kade.
 
Wil je een leuke evenement organiseren op Hannekes Boot? Mail dan naar evenement@hannekesboot.nl of bel naar 020-4199820
 
Tot snel!
Liefs, Hanneke

Hannekes Boot
Dijksgracht 4D, 1019BS, Amsterdam
Bereikbaarheid: klik hier
Komt u met de boot? Aanmeren kan in het haventje naast Hannekes Boot.
Binnenkijken? Klik hier!

Of vul hieronder uw gegevens in voor een vrijblijvende aanvraag: